2015

Då är skolan invigd efter konstens alla regler. Invigningsceremonin bjöd på uppträdanden av både nya och före detta elever i en bra mix. Dagens kupp stod Drakfastigheter för som överlämnade en Sundsvallsdrake till skolan.
Tack alla som kom och delade den här minnesvärda och fina dagen med oss på Bergsåkers skola.

Postat den 22 oktober, 2015 av Webbmaster

Äntligen i mål!
Tisdagen den 13:e oktober klockan 10.00 inviger vi nya Bergsåkers skola i Sundsvall

Nya fräscha, sammanbyggda och moderna lokaler möter nu elever och personal vid Bergsåkers skola. Efter tre års ombyggnader invigs Bergsåkers nya skola med visning av lokalerna, scenframträdanden och invigningstal av kommunalrådets ställföreträdare Bodil Hansson.

Postat den 24 september, 2015 av Webbmaster

Etiketter: arrangemang

Vädret var inte det bästa idag. Grå himmel och regn men eleverna var ändå taggad att springa skoljoggen.

Postat den 22 maj, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet, idrott

Friidrottskamp mellan Högom, Vallen, Stige Liden och Bergsåker.
I strålande väder tävlade eleverna i åk 5 i kula, längd, 800m och kurirstafett.

Postat den 19 maj, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet, idrott

Idag fotograferades 9:orna för den årliga avslutningskatalogen. Här följer lite bilder.

Postat den 13 maj, 2015 av Webbmaster

Etiketter: övrigt

Förra veckan gick fotbolls Dm av stapeln. Resultatet blev högsta tänkbara. Både tjejer och killar tog guld. Ett stort grattis.

Postat den 12 maj, 2015 av Webbmaster

Etiketter: idrott

Idag samt igår kväll bjöd våra 6:or samt mellanstadiets musiktillvals grupper på den klassiska Rock Ola föreställningen. En föreställning som tar oss igenom rockens historia. Här kommer lite bilder ifrån dagens föreställning.

Postat den 8 maj, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet, musik

Den 10/3 fick mellanstadiets ungdomstrimsgrupp testa på isvaksbad tillsammans med Patrik Almgren som driver företaget ”utvecklas ute”. Här kan ni se en kort film om det hela.

Postat den 18 mars, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet

Vilken superdag för friluftsdag. Halva gänget for till Sidsjön för att åka utför. Vi andra promenerade upp till Hulistugan för att åka pulka, madrass och delta i andra trevliga uteaktiviteter. Vi grillade som vanligt och fikade och njöt i den varma solen.

Postat den 13 mars, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet

Mulet väder men ändå varmt. En skön dag i Sidsjöbacken. Pistmaskinen var i full fart för att preparera backen och spårmaskinen ute i spåren när vi kom det gjorde att dagen blev lyckad. Barnen åkte runt Sidsjön , matade änder eller åkte utför Sidsjöbacken. Sedan var det gott att äta sin egen matsäck och den grillade korven som skolan serverade på plats.

Postat den 17 feb, 2015 av Webbmaster

Etiketter: mellanstadiet

8A Pink Friday vinnare på högstadiet 2015.

Postat den 13 feb, 2015 av Webbmaster

Snabbfakta om