Läskiga skoldagar för eleverna

Pris för bästa utklädsel gick till Emmie Bäck, 9E. Stort grattis, Emmie! Foto: Therés Forsén

När Halloween och höstlovet närmar sig händer det läskiga saker på Bergsåkers skola...

Postat 26 oktober 2018 av webbmaster

Etiketter: höstlov

Redan under torsdagen började mystiska saker att ske nere i källaren på skolan. Då öppnade nämligen elevrådet upp portarna till den traditionella Skräcktunneln och bjöd eleverna i årskurs 9 på en skrämmande upplevelse. Många skrek, en del vände i dörren men några gick oberörda genom den mörka gången.

Under fredagen hade mystiken flyttat upp från källaren och in i skolans alla korridorer. Även ute på skolgården och inne på lektioner kunde läskiga figurer skymtas. I EHT-korridoren var skolsköterskan Lena Norell utbytt mot en ruskig skolsköterska som mer än gärna visade upp sig och sitt arbetsrum för de yngre eleverna. Även specialpedagogen Anna Almroth hade plockat in en ersättare dagen till ära. Lyckligtvis dyker de här vikarierna upp endast en dag om året!

Fredagens läskigheter kulminerade i prisutdelningar i slutet av dagen som elevrådet på skolan höll i. För Emmie Bäck resulterade det i ett mindre prisregn då hennes klass 9E vann pris för bästa klassutklädsel och hon själv prisades för bästa enskilda utklädsel. Även klass 9D fick gå upp på scenen och motta pris. För dem var det insatsen i Skräcktunneln under torsdagen som uppmärksammades. Några enskilda elever prisades också för att bland annat ha bjudit på mest skrik i tunneln.

Med detta ruskiga avslut på veckan önskar vi alla elever på Bergsåkers skola ett riktigt skönt höstlov!