Trolltider i korridorerna på skolan

Nättroll som håller koll på eleverna. Foto: Ulrika Gustafsson Nättroll som håller koll på eleverna. Foto: Ulrika Gustafsson

Under veckan har små nättroll dykt upp i skolan. Som tur är rör det sig om snälla troll som ska vaka över eleverna. Nättrollen vill framför allt påminna eleverna om att vara schyssta mot varandra nu när alla har fått en egen dator och är uppkopplade mot internet. Att göra trollen har varit en kreativ slöjdövning med eleverna i årskurs 7 där de har fått tolka uttrycket "nättroll". Slöjdläraren Kaisa Karlman är mycket stolt över eleverna.
- Det var en ganska otraditionell slöjdövning och eleverna fick inte mycket information innan om vilket material som skulle användas. De löste dock alla hinder jättebra, säger hon.

Postat 27 september 2018 av webbmaster

Etiketter: slöjd