Invigning av nya Bergsåkers skola

Äntligen i mål!
Tisdagen den 13:e oktober klockan 10.00 inviger vi nya Bergsåkers skola i Sundsvall

Nya fräscha, sammanbyggda och moderna lokaler möter nu elever och personal vid Bergsåkers skola. Efter tre års ombyggnader invigs Bergsåkers nya skola med visning av lokalerna, scenframträdanden och invigningstal av kommunalrådets ställföreträdare Bodil Hansson.

Postat den 24 september, 2015 av Webbmaster

Etiketter: arrangemang

– Det känns oerhört skönt att vi nu nått ända fram, säger rektor Björn Melander. Nu har vi fått fräscha lokaler och en fin utemiljö som förstärker våra pedagogiska möjligheter och trivseln på skolan. Vi är också genom tillbyggnaderna väl rustade när skolan nu växer med nya elever och ett större upptagningsområde. Men först blir det invigning och visningar där vi vill ge alla intresserade chansen att se hur fint det blivit hos oss.
Invigningen pågår under förmiddagen och startar med en rundvandring i skolan och fortsätter sedan med ett scenprogram och invigningstal. Med på scenen finns både nuvarande och tidigare elever. Invigningen börjar klockan 10.00. Media hälsas välkomna!

Läs mer om ombyggnaden av Bergsåkers skola på: http://www.sundsvall.se/bergsaker_ombyggnad