Friluftsdagarna

Uppdaterat från friluftsdagarna 14 februari och 20 mars.

Postat den 22 Mars, 2013 av Webbmaster

Etiketter: utflykt

Friluftsdag 20 mars 2013

Det blåste 7 sek meter när var vid Sidsjönbacken. Det gick bra att köra i backen och skidspåren var bra. Fina höga snö skulpturer fanns att klättra på och se ut över Sidsjön där några av barnen pimplade. Det blev tyvärr inte så mycket napp denna dag. Men tack och lov tittade solen fram då och då och värmde oss. Det serverades varmkorv med bröd och festis och det kändes skönt att kunna värma sig vid grillplatsen eller i värmestugan. Dagen var bra och Bergsåkers elever skötte sig bra på plats.

Friluftsdagen 14 februari 2013

Mulet väder men inte så kallt. Som vanligt mycket packning men barnen klarar av det bra. Vi har det bra i skidspåren och i backen. Denna dag möts vi av glada änder som tycker att det är bra att vi kommer så de får lite bröd att äta. Ute på isen ser vi denna dag fina isskulpturer som barnen beundrar. Även denna dag grillar vi och äter vår egen matsäck.