Utflykt med fritids till Hulistugan

I Torsdags hade skolans lärare studiedag, så fritids ordnade en utflykt.

Postat den 17 September, 2012 av Webbmaster

Torsdagen bjöd på en härlig solig dag och då beslöt vi på fritids att göra en utflykt till Hulistugan. Vi packade ner varm choklad och kanelbullar samt festis och begav oss iväg. Det var mycket uppförsbackar dit men när vi väl var framme smakade det gott med fikat. Det fanns dessutom många roliga lekställen att vara på i skogsgläntan, de stora stenarna, i klätterträdet och i kojan.

Barnen hittade en skylt där det stod Vargarna men någon varg fanns inte där men däremot små gulliga larver.Vi hittade också en hel åker med havre som lyste vackert i solen. Många av barnen känner igen platsen från vintertid då de varit där och åkt utför backen. Nu kändes det bara roligt att springa nerför den med fartl Efter vägen åt vi massor med blåbär så att munnen blev jätteblå. Där hittade vi också en bro och en bortglömd keps och massor av rotvältor och stubbar.

Vägen hem till fritids gick snabbt då det var mest utför. På fritids fortsatte verksamheten från förmiddagen med bl a Wii dans till smurfarna och pappersvikning. En skön lovdag är över.

Etiketter: fritids