• Hem

On Tour dag 2

Så var det då dags för dag 2 i den 3 dagar långa turné som Bergsåker är ute på. Förmiddagens konsert gästades av Österro skolan, och betyget vart 5 stjärnor av 5 möjliga.

Årets upplaga av Big Band är ett av det starkaste vi någonsin haft dessutom så hade man en kanonpublik som gång på gång klappade takten.

Efter konserten så passade jag på att intervjua två tjejer om vad dom tyckte och tänkte om konserten.

 

När förmiddagskonserten var över och man hade fått lite mat i magen så styrde man turnébussen mot Kovland. Där bjöd man på ytterligare en kanon konsert.

I morgon drar turnébussen vidare mot Högom, Sticksjö samt Stigeskola.

 

 

Postat den 20 Mars, 2012 av Webbmaster 

Etiketter: musik

Tiffanie Bäck 6 år och Emmie Bäck 9 år var och tittade på dagens konsert och dom tyckte den var jätte bra. Nr jag frågade om dom hade nått favorit nummer så svarade dom ALLT. Emmie som kommer att börja på Bergsåkersskolan nu till hösten berättade att hon redan nu längtade hit och när jag frågade om hon ville lära sig spela nått instrument så svarade Emmie att hon ville lära sig dansa som tjejerna på showen.

Hennes syster Tiffanie som får vänta ytterligare 2 år innan hon kommer till Bergsåker ville både lära sig dansa samt lära sig att spela fiol.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna

Etikettmoln