Gymnasieinformation

Nicklas våran syo informerade eleverna om gymnasievalet.

Peter och Ulrika passade på att intervjuva några elever.Läs vad t.ex. Philip Lindström och Katarina Tergesten tänker söka.

Postat den 22 December, 2011 av Webbmaster

Fanny Wong Thong Thae och Emelie Jonsson tänker båda välja samhälle ekonomi. Dom tycker att det verkar vara en spännande linje och förväntar sig bra studier samt ett bra jobb efteråt.

Erik Häggkvist tänker välja Maskin utbildningen i Härnösand. Erik gillar att köra traktorer och andra maskiner så därför känns denna linje som ett solklart val dessutom så hoppas Erik att detta skall resultera i ett jobb efter avslutade studier.

Katarina Tergesten tänker välja Estetiska & Media programet på NTI. Katarina tycker det verkar vara en intressant skola som hon har hört mycket possitivt om. Dessutom så hoppas hon att utbildningen skall ge henne ett jobb i framtiden.

Philip Lindström tänker välja Hotell & Restaurang eftersom han gillar att laga mat. Philip hoppas att det skall resultera i jobb efter avslutad utbildning samt att han blir en bra kock.

Etiketter: syo